Aquest bloc és un petit calaix de sastre d'imatges i sensacions de la meva percepció del món per un forat

dimarts, 2 de març del 2010

SANT JUDES TADEU (2)

Església Parroquial Sant Pere de les Puel·les

Ja haviem visitat la imatge de Sant Judes Tadeu venerada a l'església de los PP Camilos. A poca distància del lloc hi ha una altra temple , l'església parroquial del barri de Sant Pere, fundada com a monestir femení l'any 945 . d.C.

En aquesta parròquia també es venera la imatge de Sant Judes Tadeu , però no sempre ha estat així. Aquest és un fet de fa pocs anys . Ara sembla que a l'església de Sant Pere hi ha una gran tradició en venerar a Sant Judes Tadeu, patró de les coses difícils. No has de fer res més que entrar a aquesta basílica, a mà dreta , i veuràs de seguida el sant envoltat de llànties votives enceses.

Imatge de Sant Judes Tadeu de l'església de Sant Pere de les Puel·les


Llànties votives en honor de Sant Judes Tadeu per les gràcies concedides

Ampliació del Palau de la Música ( aquí estaba ubicada l'església de Sant Francesc de Paula)


La imatge del sant que es venera a la parròquia de Sant Pere de les Puel·les prové de l'església de Sant Francesc de Paula, enderrocada per poder fer l'ampliació del Palau.
Per fi he pogut esbrinar el perquè hi ha tanta devoció al sant Judes Tadeu de la parròquia.
He demanat estampes a l'església però ja s'havien acabat , en quan en tinguin en compraré , ja que ultimament tinc molts compromisos.
Els goigs tampoc en tenen , així que només els podeu trobar virtualment.
Si voleu fer una pregària al sant , però no us podeu desplaçar us deixo un link on podreu des de casa encendre una llàntia i pregar perquè Sant Judes Tadeu us concedeixi la gràcia que voleu demanar, teniu en compte que és el patró de les causes impossibles.
En " los altares virtuales" trobareu també la novena que heu de seguir perquè s'us concedeixi la gràcia demanada.

6 comentaris:

  1. Ernetsto,
    Quan vaig estar a Nova York vaig visitar la catedral i em va sorprendre la gran devoció que els llatins tenen a Sant Judes Tadeu!
    El que em va sorprendre era la pregària que en un moment més o menys deia que "per culpa de Judes Iscariot no tens gaire predicació i els nens no porten el teu nom".
    Hi ha noms que marquen per molta santedat que altres aportin...

    ResponElimina
  2. Ernesto, jo soc un descregut i un home de poca fe, però des que vaig veure Los jueves milagro que Sant Judes em cau bé, més que res perquè deien que s'assemblava a Pepe Isbert.

    ResponElimina
  3. La versió per la causa femenina d'aconseguir impossibles era Santa Rita, oi? S.U.P Dedica-li també un post. . .
    Ens haurem d'esperar al 22 de maig, o no entra en els teus plans?

    ResponElimina
  4. Galderich la fe en sant Judes Tadeu és molt forta també a Barcelona. Passejant per la ronda Sant Pere m'han demanat varies vegades on podien trobar a Sant Judes Tadeu. Dec fer pinta de mossén

    ResponElimina
  5. Per això he començat amb sant Judes , Leblansky , a veure si ens fa un miracle. De moment al Palau no li ha anat tant malament.

    ResponElimina
  6. Carme ,tinc altres sants mítics en cartell. Però ja veure que es pot fer.

    ResponElimina