Aquest bloc és un petit calaix de sastre d'imatges i sensacions de la meva percepció del món per un forat

dimecres, 10 de febrer del 2010

CLEPSIDRA


Un grup d'adolescents pensavem que es menjaríem el món i que les nostres idees eren les més autèntiques dins del món en blanc i negre que ens va tocar viure. Cada diumenge ens trobavem a les 5 de la tarda al bar del Cor de Marina situat a la Rambla de Badalona.
A un costat de la glorieta que donava al passeig hi havia una taula rodona molt gran i nosaltres ens asseiem al seu entorn i allí llegiem els nostres escrits i la crítica del cinema.

En aquesta taula la qual la coneixiem com a la taula dels "savis" es va gestar una revista de la qual només va sortir un únic exemplar escrit amb una Olivetti portàtil "pluma22" que la vaig poder comprar amb els estalvis del meu primer treball.

Avui en comença aquest bloc i m'he enrecordat de com passa el temps i que ben pensat estava el nom de la revista CLEPSIDRA que vol dir rellotge d'aigua.

Clepsidra

7 comentaris:

  1. Ernesto,
    Bon començament de bloc amb una referència a la prehistòria particular... És curiós com aquesta història no se la poden ni imaginar les noves generacions... una revista feta a mà!
    Quantes en deu haver per aquests móns de déu!

    ResponElimina
  2. Molt agraït pel teu comentari.
    Has estat el primer.

    ResponElimina
  3. Et felicito i ens felicitem per l'inici del teu bloc.
    Si el nom de "Clepsidra", va estar ben triat, transcorregut el temps Per on camino, ens mostrará una mica com ha estat l'andança.

    ResponElimina
  4. Eiiii, que servidora ha estat la primera seguidora, amb molt de plaer, que consti !!!

    ResponElimina
  5. Gràcies carme, espero no defraudar-te massa amb els meus passos.
    En Galderich ha estat el primer en comentar la notícia . Només ho havia dit com a deferència per la rapidesa a escriura.

    ResponElimina
  6. Carme,
    No siguis gelosa que el cor de n'Ernesto Niebla és prou gran com per entrar en discutir qui és el primer...

    ResponElimina