Aquest bloc és un petit calaix de sastre d'imatges i sensacions de la meva percepció del món per un forat

dilluns, 5 d’abril del 2010

UNA PASQUA AIGUALIDA


Diumenge de Pasqua em llevo i el dia es fosc, plujós i monòton . No tinc cap desig , ni tan sols de sortir de casa. Al cap d’una estona surt el sol. Per fi l’energia necessària i surto a caminar per la platja torno a casa i després a la tarda aprofitant aquell sol tan esplendorós m’arribo al mercat de sant Antoni i em poso a berenar en una cafeteria del carrer Urgell.

En el moment de sortir BRRRRRROOOOOOMMMMMMM..... un gran tro i.....una pluja torrencial, m’espero a la porta de la cafeteria una bona estona.. Ja no tinc més paciència d ‘esperar a que calmi l’aiguat i em poso a caminar sota la pluja...Noto que em mullo molt i...em quedo a esperar que amaini la tempesta sota la vela d’un bar, apareixen dos vailets de no se quin país els quals em miren amb uns ulls com taronges i un gran somriure : "paraguas?", Jo em quedo sorprès davant de la pregunta, miro els marrecs i veig que m'ofereixen un paraigües nou plegable que han tret d'una bossa farcida d'aquests estris, " Cuanto?" "Cinco euros " Em quedo cavil·lant l'oferta i finalment els hi ofereixo tres euros per la preuada joia ( no puc resistir la temptació del regateig) i ells s'ho comenten i finalment accepten el meu oferimen, jo molt cofoi sota el paraigües nou m’arribo al cotxe i cap a casa.


Només començar el viatge de tornada s’acaba la pluja i quan estic arribant a casa el sol torna a il•luminar els carrers . L’arc de Sant Martí apareix i la pluja s’ha acabat.


Avui al matí ales 7,30 el sol ha eixit esplendorós enmig de núvols.

3 comentaris:

  1. Ernesto, torna'm el paraigua que era meu!

    ResponElimina
  2. Per tres Euros, calculo que et durarà...uns tres dies! Sort que no en vas pagar cinc...Ja m'ho diràs!
    ;-)

    ResponElimina
  3. Mai m'havia trobat que aprofitan un dia de pluja em vinguessin a buscar amb un paraigües.
    El paraigües en si és molt petit i ara el puc portar sempre a sobre.
    He fet una bona compra.

    ResponElimina