Aquest bloc és un petit calaix de sastre d'imatges i sensacions de la meva percepció del món per un forat

dimarts, 13 d’abril del 2010

UN BON LLOC ACOLLIDOR

Porta del local pintada de vermell

El passat dissabte passejava per la Ronda de Sant Antoni i mentre esperava per anar a sopar vaig anar a fer un cafè a un bar del Raval, prop de Joaquin Costa,molt ben decorat .


Un bell racó del bar

Anys enrere era un dels pocs bars que quedaven on anaven les noies del comerç del sexe, per no estar de la manera degradada pels carrers.

Als anys setanta es van obrir uns quantes cafeteries per diversos llocs de la ciutat , Raval i Rambla Santa Mònica principalment, amb una mateixa estil de portes de fusta, la majoria pintades de blanc.

D’aquell estil ja en queden poques portes. La majoria dels restaurants i cafeteries han canviat d’amos o de negoci i els que segueixen han modificat l’estructura del locals, on veiem portes de fusta d’estil anglès veiem vidres molt grans i gens d’ intimitat.

El bar que vaig visitar es troba a Ptge. Sant Bernat 3,una travessia del carrer Joaquim Costa, per poder arribar sense dificultat és la primera travessia a mà esquerra després del Teatre Goya. El carrer Joaquim Costa s’ha convertit avui dia en un carrer molt agradable amb diferents bars per a fer tertúlies i prendre una copa de forma distesa.



El bar FRUTTI POP és diferent a tots. Guarda l’estructura del negoci anterior, la mateixa barra, la mateixa porta... és quan entres que et trobes amb la següent meravella , unes pintures realitzades per l’artista francès Philippe Boonen, amb bona música dels anys 30 i una amabilitat molt agradable .


Estava tan bé al lloc que vaig telefonar a qui esperava i li vaig dir que passes a buscar-me , després d’estar allà una bona estona vam anar a sopar a un restaurant proper.


Si voleu veure l'obra artísitca de Philippe Boonen : http://www.philippeboonen.com/

8 comentaris:

  1. Hauras d'escriure una guia del Bonne vivant per al proper Sant Jordi... molt bona recomanació!

    ResponElimina
  2. caldrà anar-hi doncs, això no m'ho perdo :)

    ResponElimina
  3. Quin descobriment Ernesto...Ens hi haurem d'arribar, perquè, per les fotos, sembla un d'aquells llocs rars i plens d'encant que tant costen de trobar. Aquests collages m'han deixat bocabadada! Moltes gràcies per la troballa!

    ResponElimina
  4. Sembla que té molt d'encant, gràcies per compartir la troballa!

    ResponElimina
  5. Galderich, no sé tants llocs com per fer una guia. De moment només poso els que a mi m'agraden per la seva singularitat.

    ResponElimina
  6. Clídice segur que t'agradarà. És un lloc molt acollidor.

    ResponElimina
  7. Carme de la meva maleta. El lloc és rar per la seva decoració de "collage", però el que em va agradar és que han rehabilitat la barra i la porta del negoci anterior.

    ResponElimina
  8. Allau, el que més m'agrada és poder compartit llocs singulars.

    ResponElimina